Gelato

Vi produserer vår italienske iskrem, gelato, i våre lokaler i Thommesengården i Arendal. Gelato er navnet på italiensk iskrem, som skiller seg litt fra tradisjonell iskrem ved at den oppbevares i en «varmere» temperatur (-14), inneholder ikke egg, og er laget primært på melk og sukkerarter. En annen stor forskjell mellom gelato og fløteis er at det kun er 20 % oksygen i massen. Vi har lært kunstene ved å være med på workshop med profesjonelle gelatokokker, samt leid inn konsulenter fra verdens ledende gelato maskinprodusent og universitet, Carpiggiani. Vi begynte med gelatoproduksjon i 2017 og lærer stadig nye ting. Vi tilpasser oss markedet og ønsker å kunne bidra til lokalmatproduksjonen i Aust-Agder.

Gelato

1L 120,- / 5L 498,-

  • Jordbær sorbet
  • Bringebær sorbet
  • Mango og pasjonsfrukt sorbet
  • Kiwi sorbet
  • Vegansk is – laget på nøttemelk
    Bestill etter ønske
  • Mohito sorbet – Lime og Mynte
  • Bounty – Kokos og sjokolade
    Inneholder: melk, soya
  • Gelato 0,55 l
    120,-
  • Salt karamell
  • Tiramisu
    Inneholder: melk, hvete
  • Pistasj
    Inneholder: melk, pistasjnøtter
  • Hasselnøtt
    Inneholder: melk, hvete, hasselnøtt
  • Amarena – Kirsebær
    Inneholder: melk
  • Vanilje – Bourbon
    Inneholder: melk
  • Hvit sjokolade – Marengsbiter
    Inneholder: melk, hvete